12 Nisan 2014 Cumartesi

Elektrik Online Öde

Elektriğin önemi oldukça fazladır. Bu önemli olan faktör, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğu ve bu parçanın yaşamımızdaki yeri ve önemi oldukça fazladır. Elektrik her yerde tüketilen, depolanamayan, süreğen bir enerji kaynağımızdır. Elektriği evimizde tüm ev eşyalarında tüketiyoruz. Bu tükettiğimiz elektrik ile, postamıza kadar ulaşan elektrik faturamızı, son  ödeme tarihine kadar ödeme yapmak zorundayız. Peki bunu nasıl yapmaktayız ? Ödeme tahsilatı alınan yerler ile bankalarda, ptt lerde ve belediyenin açmış olduğu tahsilat merkezlerine giderek, fatura ödemesini gerçekleştirmekteyiz. Diğer bir yöntem ise Elektrik faturasını online olarak, ödeme yapmaktır.
Online olabilmek teknolojinin diğer kollarından biridir. Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımız git giderek internet ile  kolaylaşmaktadır. Geçmişten  bugünümüze baktığımızda, teknolojinin ne kadar geliştiğini ve  ilerlediğini görebiliriz. Gün geçtikçe hızla ilerleyen teknolojiye yetişmek çoğu zaman kolay, çoğu zamanda zor olabiliyor. Gelişen teknoloji bize bir çok olanaklar ve kolaylıklar sunmaktadır. Bu kolaylıklardan biride internet hizmetleridir. Her yerde, her zaman kolaylıkla bulabildiğimiz ve bağlanabildiğimiz internet, dünyaya açılan en önemli faktörlerden birisidir. Zamanında, doğru ve yerinde kullanıldığında bir çok bilgiye en kısa sürede emek sarf etmeden, ulaşabilmekteyiz. Ayrıca internet günümüzde en büyük iletişim aracı olarak da kullanılmaya başlamıştır. Dünyanın her yerine istediğimiz kişi ile, saate bakmaksızın iletişime geçmekteyiz
Ayrıca internette online kalarak, çeşitli mağazaların sitelerinde ihtiyaç duyduğumuz her şeye ; giyim, tekstil, ev araç ve gereçleri, mutfak eşyaları, ayakkabı, aksesuar gibi aklımıza gelebilecek her türlü ihtiyacımıza ulaşabiliriz. Fiyat araştırması yaparak, istediğimiz ürüne yorulmadan ve vakit kaybetmeden ulaşabiliriz.
Yani internette her daim online olarak, tüm gerekli işleri mesela; kredi kartı ödemelerini, taksit ödemeleri ayrıca fatura ödemelerimizi bile, sadece online olarak çok kısa zamanda halledebiliriz. Çok uzun olmamakla birlikte, kısa bir zaman öncesinde bankada sıra bekleyerek fatura ödediğimiz, bazense vakit bulamadığımızdan kaynaklı faizli fatura ödediğimiz, uzun vakit kaybına neden olan dönemleri geride bıraktık. Teknolojinin en önemli nimetlerinden biri olan, internet aracılığı ile sadece internette online olarak fatura ödemelerimizi gerçekleştirebilir durumdayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder